ORTAKARAÖREN’DEN BELEDİYEYE ÇIKARTMA

Ortakaraören Mahallesi Muhtarı Ayşe Demir ve mahalle sakinleri yapılan hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Tutal’a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Ortakaraören Mahallesi Muhtarı Ayşe Demir, “ halkımızın isteklerini ve taleplerini ben kendisine 7/24 ilettim. Başkanımda sağ olsun bana her zaman cevap vererek hizmet konusunda isteklerimizi geri çevirmedi yerine getirdi.

Memleketimize ve mahallemize kalıcı hizmetler gerçekleştirdi.  Mahallemizde altyapı, üst yapı,  çevre düzenlemesi konusunda çalışmalar gerçekleştirdi. Başkanımıza ve ekibine mahallemize vermiş olduğu hizmetler ve çalışmalardan dolayı mahalle sakinlerim ve burada bulunan kardeşlerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, “ Ortakaraören mahallemizde hemşehrilerimiz çalışmalarımızda her zaman bizlere destek verdi. Çalışmalarımızda el ele vererek hareket etti. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği zaman kazanan memleket oluyor. Muhtarımla ve mahalle sakinlerimizle birlikte istişare ederek güzel çalışmalar gerçekleştirdik. ” ifadelerini kullandı.

Hemşehrilerinin daha rahat bir ortamda yaşamaları için hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Göreve geldiğimiz günden beri imkanlarımız doğrultusunda ilçemizin bütün mahallelerine hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Amacımız güzel ve kalıcı hizmetler bırakabilmek “dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir