Mehmet Tutal Çocuklarla Meşe Palamudu Ekimi
Mehmet Tutal Çocuklarla Meşe Palamudu Ekimi

15 BİN MEŞE PALAMUDU TOPRAKLA BULUŞTU

Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve veliler Pınarbaşı Seyir Tepesi bölgesinde çevre temizliği yaptılar ve temizledikleri alana 15 bin meşe palamudu diktiler.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, öğrencilerin örnek projesine destek vererek meşe palamudu dikti, çevre temizliğine katıldı.

Okul Müdürü Süleyman Boztepe, öğrencilerinin  vatan, millet ve bayrak sevgisiyle yoğrulan örnek birey olduklarını, çevre bilincine hassasiyet gösterdiklerini, hayata geçirdikleri kültürel ve sosyal proje çalışmalarıyla da öğrencilerin akademik başarılarını desteklediklerini söyledi. 

Eğitim ve öğretim alanında öğrenci ve öğretmenlere desteklerini aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Peygamber Efendimiz, temizlik imandandır buyuruyor ve bir hadis de ise  kıyametin kopacağını bilseniz bile, elinizdeki fidanı dikin buyurmuştur. Özellikle son yıllarda spordan sanata, eğitimden çalışma hayatına kadar hemen her alanda önemli başarılara imza atan Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerimiz örnek bir çalışmaya imza atmaya devam ediyor.

Mahmut Esat Ortaokulu Okul Aile Birliği, öğretmen ve öğrencilerimizin çevre temizliği ve doğa sevgisi takdire şayandır. Öğrencilerimiz bir taraftan temizlik yaparken bir taraftan da meşe tohumlarını toprakla buluşturuyorlar. Ben öğrencilerimize, okul idarecilerimize ve okul aile birliğimize böylesi anlamlı bir etkinlik için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir